3 gode måder at vise medarbejderne, at firmaet værdsætter dem

3 gode måder at vise medarbejderne, at firmaet værdsætter dem

Som arbejdsgiver og leder er det vigtigt at holde medarbejderne motiverede, og sørge for, at de føler sig værdifulde for virksomheden. Der findes flere forskellige metoder at gøre det på, både i det daglige og ved særlige anledninger, og her får du 3 af dem.

 

1. Goder på arbejdspladsen

Langt de fleste medarbejdere værdsætter at få lidt goder i hverdagen, så det er noget, du kan overveje at indføre – eller videreudvikle – på din arbejdsplads. Det behøver ikke at være noget stort eller dyrt for at virke motiverende – eksempelvis kan et tiltag som frisk frugt til fri afbenyttelse hver dag være meget værdifuld for nogle medarbejdere. Andre vil måske sætte stor pris på gratis te og kaffe på arbejdspladsen. Og nogle steder er en frokostordning på sin plads til at forkæle og motivere medarbejderne.

 

2. Firmaarrangementer

Når der skal ske noget lidt ekstra, eller ved en særlig anledning – såsom jubilæer, sommer eller måske jul – er et firmaarrangement en god måde for virksomheden at vise overfor medarbejderne, at de sætter pris på dem. Et arrangement, der er alt andet end arbejdsrelateret, falder ofte i god jord hos medarbejdere, og hvis der er fri mad og drikke oveni hatten, vil de fleste med glæde deltage.

 

3. Firmagaver

En tredje måde at vise de ansatte, hvor værdifulde de er for virksomheden, er ved at give dem gaver ved specielle anledninger. Det kan være en lille ting, eksempelvis en æske chokolade, til fødselsdage, noget lidt større til jul og måske noget mere værdifuldt til jubilæer i virksomheden. Der findes et stort udvalg af forskellige firmagaver – ja, faktisk er det kun fantasien, der sætter grænser – så det er bare om at være kreativ og tænke over, hvad medarbejderne vil sætte pris på. Find inspiration til firmajulegaverne her.