5 grunde til at stole fra Interstuhl er populær

5 grunde til at stole fra Interstuhl er populær

Stolene fra mærket Interstuhl er allerede ret populære, men vi forudser, at de bliver endnu mere populære hen over de næste år, og det er der 5 gode grunde til. Grundene vil vi komme ind på her i artiklen.

Tilpas stolen til din krop

Du kender sikkert godt det med at have købt en billig stol, fordi du stod og manglede en til kontoret, og så første dag du skal bruge den, begynder du at mærke ømhed og smerter i dine muskler, og du begynder måske at sidde uroligt. Det er, desværre, hvad der kan ske, når man ikke investerer i en god ergonomisk stol, som kan tilpasses din krop. Dog behøver disse stole slet ikke koste en hel’ bondegård, og du kan sagtens få en eller flere ergonomisk stole fra Interstuhl uden at skulle udsulte din pengepung.

Det, der er særlig godt ved stole fra Interstuhl, er, at deres almindelige kontorstole kan tilpasses brugerens krop. Mange af stolene har vægtregulering, indstilling af sæde, højdeindstilling af ryggen, synkron-mekanisme og meget mere. Stolene er i topkvalitet, og de er en perfekt ergonomisk løsning til hverdagen. Stolene kan bruges i mange timer i løbet af dagen og mindsker risikoen for, at du får smerter og bliver øm.

Hold dig aktiv, imens du arbejder

Med modellerne ved navn UPis1 får du en stol, der bringer bevægelse ind i din hverdag. Den kan bruges, imens du arbejder, og de kan bruges som afveksling til din normale kontorstol i løbet af dagen. Stolene kan let tages med rundt til spontane møder, samtaler m.m.

Stolene er multifunktionelle og holder brugeren sund og aktiv. Taburetterne er et aktivt alternativ til den almindelige kontorstol. Stolen er udviklet med to nøgleord i fokus: mobilitet og bevægelse på arbejdspladsen.

Fleksibel stol til spontane samtaler, møder og meget mere

Mange af stolene fra mærket har hjul, og de kan nemt flyttes rundt på kontoret for, at man kan holde møder og andre sociale sammenkomster spontant. Taburetterne er også udarbejdet med dette for øje, og det er særdeles gode stole at vælge, hvis man gerne vil have stole, der er funktionelle og fleksible.

Lækkert, ergonomisk design

Hver stol giver en ny mening til et lækkert, ergonomisk design. Stolene er i topkvalitet og lavet i smukke, robuste materialer, som der gør enhver kollega grøn af misundelse. Stolene kommer i forskellige farver. Så om man ønsker en prangende taburet i en smuk, gul farve, der let indtager ethvert rum, den kommer ind i. Eller om man gerne vil have en stol i en neutral farve, som passer ind i den øvrige indretning.

Begge nævnte eksempler kan man finde i sortimentet fra Interstuhl. Den henviste side har et stort udvalg fra mærket, og man kan derfor nemt gå på opdagelse indenfor kategorien ved at klikke på linket.

Mange forskellige modeller til ethvert behov

Interstuhl har både taburetter og almindelige kontorstole. Så om man ønsker stor bevægelsesfrihed, en stol man kan bruge hele sin arbejdsdag eller en taburet, der er let at tage med rundt på spontane møder, så har Interstuhl næsten helt sikkert en stol, der passer til dit behov.

Alle disse grunde gør, at vi tror, at mærket stiger i popularitet hen over de kommende årene, så hvis du allerede nu vil hoppe med på trenden, så kan de også købes på den henviste side. Så når du at være en af de første, som er med på trenden på dit kontor.