6 hyggelige aktiviteter du kan lave med dit barn – inde og ude

6 hyggelige aktiviteter du kan lave med dit barn – inde og ude

Vejret er tit en forudsætning for de mange aktiviteter og lege, man kan lave med sit barn. Nogle ting egner sig bedst inden døre, når vejret står på regn og er trist og gråt, mens andre ting passer mere glimrende, hvis solen står højt på himlen. Nedenfor er der samlet en oversigt over hyggelige aktiviteter og lege, der er oplagt at give sig til med sit barn og sammen tilbringe kvalitetstid, hvad end vejret byder på.

3 ting du kan lave med dit barn indenfor

Hjemmebag
Tag de små med i køkkenet og leg tv-køkkenet for en dag. Bag boller, yndlingskagen eller noget lækkert brød til aftensmaden. De små vil elske at være med til at ælte og rulle og se det blive bagt i ovnen.

Perler
Hvad end man laver fine smykker eller farverige plader ud af perler, kan det være en kreativ og hyggelig beskæftigelse for både piger og drenge. Klik her og find et stort udvalg af HAMA Mini perler, der både er dekorative i form af smykker og perleplader.
Skattejagt
Tag børnene med på skattejagt rundt i boligen. Lav et skattekort, som børnene senere kan farvelægge, og lad de små gå på jagt for til sidst at finde en spændende skat.

3 ting du kan lave med dit barn udenfor

Skovtur
Tag praktisk og varmt tøj på, spadser en tur i skoven og medbring noget varmt at drikke. Saml kastanjer, farverige blade, grene og kogler. Er det sommer er det oplagt at tage på skovtur med picnickurv og lækker frokost.

Gå tur ved vandet
Hele året rundt kan de mange strande i det danske land benyttes, og hvad er bedre end frisk luft, røde kinder og duften af hav. Saml muslingeskaller eller sand og gå hjem og put dem i glasbøtter, der kan pynte fint i børnenes vindueskarme.

Fisketur
Der findes mange put and take søer i Danmark, og her kan man frit fiske med fiskesnor eller net og prøve at fange sine egne fisk for et fast beløb. En hyggelig aktivitet for både store og små.