Alt du behøver for at være klar til familieforøgelsen

Alt du behøver for at være klar til familieforøgelsen

Det kan være en stor omvæltning, når familien skal forøges, og i særdeleshed hvis det er første gang. Du vil uden tvivl blive bombarderet med gode, velmenende råd fra venner og familie, der alle har en mening om, hvad man ikke kan undvære, og hvad der fungerede godt for dem. Ligeledes kan du læse flere tusinde bøger om, hvad du bør købe, og du kan hurtigt komme af med en bondegård. Derfor får du her et par hurtige tips til tre ting, du med fordel kan købe for at være godt forberedt.

 

En god babydyne

Noget af det du absolut ikke kan undvære, når der kommer en lille til verden, er en god babydyne. De fås naturligvis i mange forskellige varianter. Fuldstændig lige som til voksne, kan du også til din baby få dyner, der er beregnet til sommer og vintersæsonen. Du kan med fordel købe en dyne, der er tyk, fordi den både kan bruges indendørs og udendørs. Derudover skal du overveje at købe en dyne, der er økologisk, fordi det minimerer risikoen for, at din baby bliver udsat for farlig kemi. Du kan se mere her.

 

Forskellige sutter

Enhver forælders mareridt er, at deres baby bliver en af dem, der ikke vil tage en sut. Hvis det er tilfældet, kan man som forældre hurtigt komme til at føle sig magtesløs, når den lille bliver ked af det og er utrøstelig. Derfor lyder rådet på, at I med fordel kan købe nogle forskellige sutter, fordi der naturligvis findes et hav af forskellige modeller, som alle har forskellige former. Det er ligeledes en god idé at starte forholdsvist tidligt med at øve at bruge sutten, fordi din baby højest sandsynligt skal vænne sig til det i starten. I forhold til indholdsstoffer anbefales det at vælge noget materiale, der er APA-fri, fordi det sikrer dig, at din baby ikke bliver udsat for giftig kemi.

 

En god kaffemaskine

Sidst men ikke mindst anbefales det på det kraftigste, at du investerer i en god kaffemaskine. Nogle forældre er heldige at få en baby, der sover igennem hver nat og desuden har et mildt temperament. Men det er langt fra alle, der er så heldige. Faktisk oplever de fleste forældre, at barsel slet ikke er så idyllisk og stille og roligt, som nogle får det til at lyde. Du kan derfor med fordel købe en god kaffemaskine, der kan hjælpe dig gennem de lange dage uden søvn.