Bliv babyklar – har du god tid?

Bliv babyklar – har du god tid?

Er det ved at være lige op over at baby melder sin ankomst? Eller har du endnu langt tid at løbe på, inden der flytter en lille ny ind? Uanset hvad så skal du nok nå at få de sidste detaljer på plads, der er nemlig gode muligheder for dig, der endnu mangler lidt forberedelse. Mange har en helt klar idé om, hvor længe de har til at få babyværelset klar, barnevognen købt og få puslebordet samlet. Men ofte løber tiden lidt hurtigere end antaget, og indimellem vil baby ikke vente helt til terminen – og så kan man være nødt til at handle hurtigt!

Er tiden sluppet fra dig, så fortvivl ikke. Hos mange at landets butikker kan du online finde alt det, din baby behøver, og så skal I ikke bevæge jer for langt væk. Magasin er et af de steder, hvor I kan tjekke babylisten af. Besøg Magasin her og start fra en ende af. Hvis I er i lidt bedre tid, og det passer med sæsonen, er det også oplagt at ønske sig mange af de ting, som I skal bruge i den kommende tid.

Hos Magasin finder I alt i babyudstyr som pusletaske, puslepude, ammepude, håndklæder og meget mere. Med andre ord så behøver I ikke klikke mange gange rundt, for at kunne bestille de ting, som babyværelset mangler. Derudover finder I selvfølgelig alt det, der skal holde jeres baby varm og komfortabel. Her taler vi alt fra bodystockings, sparkedragter, varme striktrøjer og strømper og strømpebukser. Så kan I i ro og fred udvælge de ting, som i synes, jeres baby skal have.

Strik din baby varm

Har du langt igen i graviditeten, så kan du i stedet bevæge dig ud selv at kreere noget af det, jeres baby skal bære. Har du en kreativ side, så vil du formentlig finde hækling og strikningen nemt og som et hyggeligt projekt. Har du derimod ikke de store erfaringer ud i garnets verden, så kan du se det som en sjov udfordring og noget at bruge ventetiden på. Hos STOF&STIL finder du et stort udvalg af garn her, som uden tvivl vil holde din nyfødte dejlig varm og tør. Udvalget rummer både økologisk og almindeligt bomuld, akryl, merinould og økologisk uld. Du finder tilmed en garntype af navnet baby merinould, som er særdeles velegnet til babyer, da det føles super blødt mod huden og varmer dejligt.

Der er noget fint og personligt over hjemmestrikkede sager, som du ikke finder i masseproducerede varer. Strikke og hæklegarnet kan bruges til alverdens kreative projekter, som kan komme flere børn til gode. Fordelen ved at vælge kvalitetsgarn er, at de hjemmestrikkede strømper, vanter, huer eller trøjer du kaster dig ud i, har en længere holdbarhed, hvis du behandler det godt. God fornøjelse med de kreative projekter!