Dansk ferie er god ferie!

Dansk ferie er god ferie!

Julen nærmer sig endnu engang med hastige skridt, og i den forbindelse har mange børn ”min første jul”. Selvom babyer alligevel med al sandsynlighed ikke kommer til at huske den første jul, så er det alligevel noget helt specielt for forældrene, der gerne vil gøre den første jul til noget helt særligt. Julen kan være en tid, der er forbundet med stress og jag, og derfor nyder mange familier at tage på en afslappende ferie. Når du har en lille ny, kan du med fordel nyde juleferien i danske omgivelser. Herved slipper dit barn for lange rejseture og forælder, der stresser over pas og overfyldte kufferter. Læs med her, og få inspiration til barnets første juleferie i Danmark.

Der findes mange skønne muligheder for at holde juleferie i Danmark. I kan eksempelvis leje en lækker feriebolig med plads til ro og fred, hvor familien for alvor kan nyde hinanden. Julefreden sænker sig med det samme, når I har fundet jer til rette i en feriebolig, og ”hygge” bliver hurtigt det eneste, der er på dagens program. Kom helt ned i tempo, og mærk hvordan julestemningen spreder sig.

www.dayz.dk kan du finde et stort udvalg af ferieboliger til juleferien. Days By Landal tilbyder ferier over flere stedet i Danmark, og hvert feriecenter har sine unikke faciliteter, der skaber kvalitetstid for hele familien.

Start en god vane – stop med at ryge

At få børn er uden tvivl en af livets største begivenheder, og når de små kommer til verden, er det ofte forbundet med en række mål og forventninger til os som forælder. Nogle vil eksempelvis stoppe med at arbejde så meget, mens andre vil stoppe med de usunde madvaner, og en helt tredje gruppe vil stoppe med at ryge. At rygning er yderst sundhedsskadeligt, kommer nok ikke som en overraskelse for nogen, men alligevel kan det være så svært at få stoppet, når de dårlige vaner først er blevet en del af vores hverdag. E-cigaretter kan være det ideelle alternativ til tobakscigaretter, og det kan være oplagt at starte nedtrapningen i juleferien, hvor du har mere tid og overskud til at få gjort noget ved rygningen.

Når du er nybegynder med e-cigaretter, er det en god ide at starte med et vejledende startsæt. Med et startsæt får du en plug-and-play løsning, som er klar til at blive brugt med det samme. Det er nemt at komme i gang, og så skal du bare vælge din foretrukne væskesmag til din e-cigaret. Du finder alt inden for e-cigaretter på www.prodamp.dk. Her finder blandt andet et stort udvalg af e-væsker og væskebeholdere, ligesom Prodamp også tilbyder et bredt sortiment af batterier og brændere til din e-cigaret.