Det er aldrig sjovt, når mor og far ikke kan enes

Det er aldrig sjovt, når mor og far ikke kan enes

Når parforholdet knager og der er børn involveret, så er det altid en kompliceret affære. De fleste af os drømmer om en kernefamilie med to børn, villa, Volvo og vovse, men når drømmen brister og I som forældre må indse, at hele familien har bedst af en separation, så kan det være en lang og smertelig omgang for alle involverede.

Er I kommet til den konklusion, at I kan være bedre forældre, hvis I bor hver for sig, så er der rigtig mange praktiske ting, der skal tages stilling til. Ikke nok med, at I hver især skal finde et sted at bo og tingene skal deles, så er der også mange juridiske ting, der skal være på plads. Har I fx større investeringer, der skal deles, gæld eller noget helt tredje? Og nok vigtigst og sværest af alt; hvordan deler I jeres tid med børnene, og hvordan skal det hele håndteres? Disse spørgsmål og mange flere vil dukke op, når en separation eller skilsmisse er undervejs. Uundgåeligt er det dog, at I må have en advokat til at hjælpe jer med netop den retslige del. Hos Advokatgruppen kan du få hjælp til alle de forskellige ting i løbet af den kedelige proces, hvad end det drejer sig om forældremyndighed, børnebidrag eller bodeling. Læs mere her og bliv klogere på, hvorfor du skal få en ekspert fra Advokatgruppen til at guide jer igennem.

Prøv parterapi inden I tager den endelige beslutning

Hvis I er i tvivl om, hvorvidt det er en god ide eller ej at gå fra hinanden, eller I måske slet ikke er klar over, hvad problemet er, så kan det være en god ide at overveje at tale med en professionel om jeres problemer. Hvis det fx er kommunikationen, der slår fejl imellem jer, så kan en parterapeut hjælpe jer til at forstå hinanden bedre og på den måde forbedre kommunikationen. Men det er blot ét eksempel ud af mange, hvor en parterapeut vil være nyttig. Søger du på nettet, så kan det være en smule overvældende med de mange forskellige typer terapeuter, men hos Sensetik kan du være sikker på, at du og din partner er i gode hænder. Læs mere om parterapi her og bliv klogere på de mange fordele I eventuelt kan drage, inden I tager den endelige beslutning om separation eller skilsmisse.