En ferie I aldrig vil glemme

En ferie I aldrig vil glemme

Nu nærmer sommeren sig med hastige skridt – og dermed også sommerferien. Det sætter formentlig en masse tanker i gang. For skal I så til at planlægge en rejse med jeres børn? Og hvor skal I rejse hen? Det er garanteret meget fristende at bestille en All Inclusive-ferie til Mallorca med jeres børn, som I måske har gjort de sidste mange år. Men er I ved at være trætte af den sædvanlige All Inclusive-ferie til en destination i Europa? Og har I samtidigt lyst til at prøve en anderledes form for ferie sammen med jeres børn? Så bør I overveje en rejse til Afrika!

Familievenlige rejseformer

Når I hører ordet ”Afrika”, så tænker I sikkert, at det slet ikke rimer på en børnevenlig og familievenlig rejsedestination. Men så tager I helt fejl. For Afrika er netop blevet en meget familievenlig og populær destination for rigtig mange børnefamilier. I kan måske også genkende det faktum, at I har tilsidesat jeres rejselyst, siden I har fået børn. Mange forældre oplever nemlig, at de vælger at tilsidesætte deres egne rejsebehov, fordi de simpelthen tænker, at det ikke kan lade sig gøre, nu hvor de har fået børn. Men det er der råd for! For en rejse til Afrika kan nemlig både opfylde jeres rejselyst, samtidigt med at det er en kæmpe oplevelse for jeres børn. Og der er vel ingenting, der er bedre end at opleve verden med dem, som man holder allermest af?

Et kontinent med mange muligheder

Nu kommer det næste store spørgsmål så – hvor skal I rejse hen? For Afrika er jo et kæmpestort kontinent. Af den grund kan Afrika også byde på stort set alt. Afrika byder bl.a. på safarirejser, spændende storbyer og badeferier! Så uanset hvad I ønsker at opleve med jeres børn, så er der mulighed for det ved en rejse til Afrika. I kan læse meget mere om de forskellige rejseformer i Afrika her

Mange har f.eks. en evig drøm om at komme på en safarirejse, hvor man oplever dyrene på tæt hånd, og vil de fleste børn ikke også elske det? I kan f.eks. tage på safari i Kenya eller Tanzania, eller sågar tage på safari i Kryger Nationalpark i Sydafrika, som er en af verdens bedste og mest dyrerige safariparker! I kan også vælge at lade turen gå til Seychellerne eller Zanzibar, hvor I finder de smukkeste hvide sandstrande. Her kan I for alvor koble helt af og nyde livet ved de smukke sandstrande, mens børnene leger i vandkanten. Sidst men ikke mindst er storbysferien også en mulighed i Afrika. I kan f.eks. tage til Cape Town i Sydafrika, som byder på en masse spændende muligheder og et indblik i en anden kultur. 

Hvis I slet ikke kan bestemme jer for, hvilken form for rejse I vil på, så er det naturligvis også en mulighed at kombinere de forskellige rejseformer! På den måde kan I både opleve storbylivet, komme på en spændende safari og slutte af med badeferie på en smuk sandstrand.