Find det perfekte halloweenkostume til dit barn

Find det perfekte halloweenkostume til dit barn

Halloween er ved at blive en mere og mere populær begivenhed hjemme i Danmark, og flere og flere børn skal efterhånden ud og samle slik på halloweenaften, som man traditionelt gør. Derfor er det også vigtigt, at man finder et godt kostume til sit barn, så de kan få en helt fantastisk aften. Det skal selvfølgelig helst være noget uhyggeligt, men stadig ikke være så skræmmende, at det bliver upassende for børnene. Man skal derfor finde en god mellemvej, og man kan blandt andet finde en masse halloweenkostumer og pynt på Billig-Billys hjemmeside her. De har et stort udvalg af forskellige kostumer, og man kan enten købe dem hjem online, eller gå ned i sin nærmeste butik, hvor man også kan se de mange forskellige kostumer og tilbehør. De har alt fra fuldendte kostumer til tilbehør og halloween make-up, man kan bruge til en udklædning. Det er altså bare om at finde det, som ens barn helst vil have, og sammen skabe det perfekte halloweenkostume.

 

3 fantastiske halloweenkostumer til børn

Der er mange forskellige og sjove halloweenkostumer, man kan vælge mellem til børn, og derfor kan det være svært kun at skulle vælge et. Det skal både være uhyggeligt, men også børnevenligt, så det kan være lidt svært at finde den perfekte mellemvej. Her er der 3 bud på gode børnevenlige halloweenkostumer.

  1. Heks/troldmand. Det er klassisk at bruge et heksekostume, da det kan være uhyggeligt, samtidig med at det ikke er for skræmmende. Man kender både til gode og onde hekse, så det er op til en selv, hvordan man vil vinkle kostumet.
  2. Vampyrer er meget populære blandt børn og unge, og er derfor en super god mulighed, hvis man vil finde noget, ens barn også bliver rigtig glad for.
  3. Lad dit barn vælge. Det er meget simpelt, men en god idé er blot at lade det op til dit barn, så de kan vælge noget, de synes er sejt.