Gør noget ekstra ud af dit barns fødselsdag

Gør noget ekstra ud af dit barns fødselsdag

Det er altid noget helt særligt, når dit barn har fødselsdag. Det er en helt særlig tid på året, hvor du har mulighed for at se dit barn meget mere glad og lykkelig end normalt. Som voksen er det ikke ofte, vi går meget op i vores egne fødselsdage, men for børn er det nærmest noget helt magisk.

Det er derfor skønt som forælder at få lov til at mærke denne glæde og leve den gennem sine børn også. Derfor er det også en god idé at gøre noget ekstra ud af selve fejringen af dit barns fødselsdag, så du kan sørge for at dit barn har den bedste fødselsdag nogensinde.

Hold en spændende fødselsdag med et tema

De fleste børn har nogle hobbyer, som de går rigtig meget op i, og derfor er det en god idé som forælder at tage udgangspunkt i disse hobbyer og skabe en fødselsdag, hvor alt drejer sig om netop denne hobby, som dit barn har.

Hvis dit barn eksempelvis er glad for pirater, så kan du indrette en hel fødselsdag med pirattema. I kan tage på en skattejagt sammen, og du kan lave en spændende skattejagt, hvor der er en masse ledetråde, som dit barn sammen med vennerne skal løse og på den måde finde frem til skatten.

Hertil er det en god idé at bestille de rette festartikler, så du kan pynte op til børnefødselsdagen med alt, hvad der dertil hører. Det er blandt andet en masse forskellige former for bordpynt, der kan være med til at skabe en god stemning, når børnene spiser boller og lagkage, ligesom du også kan puste en masse balloner op til de søde små, som de kan lege med.

Det er en god idé at dække et rigtig hyggeligt bord op, og det kan være en rigtig sjov øvelse for børnene, hvis du dækker op med en papirsdug, som de gerne må tegne på. Her kan du lægge nogle tuscher ved hver tallerken, så de kan tegne under fødselsdagen og være kreative på den måde.

Lav flere forskellige lagkager

Det er ikke alle børn, der kan lide den samme type kage. Derfor er det en god idé, hvis du laver flere forskellige lagkager, så der er noget for enhver smag for de små. Det er også noget, du kan få dit eget barn til at være med til at lave, så dit barn også kan føle, at han eller hun er med til at lave fødselsdagskagen.

Samtidig kan I også bage boller sammen, og det er også noget, som mange børn nyder at være med til at lave. Det er også en rigtig god idé at tale med dit barn om, hvad han eller hun godt kunne tænke sig at spise og servere til sin fødselsdag, så I kan lave det sammen. Der er jo ikke nogle regler for, hvad der skal serveres til den bedste børnefødselsdag, og det vigtigste er naturligvis, at dit barn har en god dag med sine venner.