Hold den bedste børnefest

Hold den bedste børnefest

Skal du holde fødselsdag eller lignende for børnene, så er der mange ting som du som forældre kan gøre, for at det bliver en god og uforglemmelig fest.

Lav en børneleg med børnene

En børneleg er med til at give de små børn en masse at lave og så har det samtidig den fordel at de får grinet en masse. Med andre ord er en sjov børneleg altid et sikkert hit, når man vil sikre at dagen bliver så god som muligt. Mange af børnene kender sikkert allerede nogle gode lege fra skolen, eller fra børnehaven, så derfor kan man vælge nogle af de mere klassiske lege, som vi gennemgår herunder.

Ståtrold

Dette er en klassisk leg, som de fleste voksne sikkert også vil kunne genkende fra da de selv gik i skole. Det er den klassiske leg hvor man skal vælge en fanger, som så skal løbe efter de andre. Når man bliver fanget, skal man stille sig op som ståtrold med spredte ben. Nu kan en anden deltager befri vedkommende ved at løbe under benene på personen. Nu er man fri og kan være med i legen igen. Dette er altid et hit, og hvis man har en gymnastiksal til rådighed, er det især ekstra sjovt!

Rundbold

Denne leg er også en vinder hver gang. Den kræver lidt mere forberedelse og lidt mere plads, men så kan man også være sikker på, at børnene vil være aktive de næste mange timer frem. Vi vil ikke gennemgå reglerne her, da det vil tage for lang tid, men med en lille søgning på nettet vil man hurtigt kunne finde nogle gode regler.

Syng en børnesang!

Hvis du vil lave nogle andre spændende aktiviteter med børnene, så kan det anbefales at synge en børnesang. Der er mange klassiske sange man kan vælge imellem, men her er det igen vigtigt at du vælger en sang som de fleste kender. Det kan være man vælger at synge Solen er så rød mor, eller Lille Peter edderkop som vi alle kender og holder af!