Hvilken barnevogn skal du vælge?

Hvilken barnevogn skal du vælge?

Det store udvalg af barnevogne til børn gør, at det er rigtig svært at vælge hvilken der er bedst for barnets og familiens behov. Når du skal vælge den rigtige barnevogn, er det vigtigt at overveje, hvilke funktioner du ikke kan leve uden. Derudover er det vigtigt at overveje budgettet, så du ikke køber dig fattig, da barnevogne fås i alverdens prisklasser. Når du har besluttet dig for, hvilke funktioner barnevognen skal have og hvad den må koste, er du klar til at gå på jagt i den store jungle af barnevogne til dit barn.

Vælg en kombivogn

Når du skal vælge den helt rigtige barnevogn, kan du med fordel kigge efter en kombivogn. En kombivogn er en smart kombination af en barnevogn og en klapvogn som gør, at den kan bruges i alle situationer. Det er en meget funktionel barnevogn, som giver en enorm mængde komfort til både barn og forældre. En kombivogn kan bruges ved alle lejligheder. Den giver mulighed for at barnet kan sove til middag i den som lille, og når barnet bliver lidt større, kan den bruges som klapvogn på lange gåture eller lignende. En kombivogn er ligeledes let at have med på farten. De er lette at klappe sammen, så de ikke fylder noget særligt, og hermed er de perfekte at have med i bilen eller at opbevare på lidt plads derhjemme.

Vælg en klassisk barnevogn

Hvis du synes det lyder lidt for fancy med en kombivogn, kan du heldigvis også vælge at købe en ganske almindelig, klassisk barnevogn. En barnevogn bruges næsten lige fra fødslen, og derfor er den enormt vigtig at have. Barnevognen bliver et sted, hvor din baby tilbringer meget tid, og derfor er det vigtigt at købe en funktionel og komfortabel barnevogn. Det er ligeledes vigtigt at vælge en praktisk barnevogn, som er let at have med på farten, da dette gør det let for familien at rejse med barnet.

Hvis I vælger en klassisk barnevogn, er det i de fleste tilfælde nødvendigt at supplere med en klapvogn. Når barnet bliver gammel nok til at gå selv, men endnu ikke er i stand til at gå lange distancer, er en klapvogn uundværlig. Den gør det muligt for forældrene at bibeholde en aktiv livsstil og giver høj mobilitet. Det er vigtigt at vælge en terrængående klapvogn, så I har mulighed for at anvende den i mange forskellige terræner. Ligesom med barnevognen, er det vigtigt at vælge en, som er let at tage med. Her er City Elite Single-klapvognen fra Baby Jogger et godt bud.