Kan man ikke se dit firmanavn? Få vasket skiltet!

Kan man ikke se dit firmanavn?  Få vasket skiltet!

Hvorfor bruge penge på skiltevask?

Tjah, hvorfor egentligt? Fordi de fleste, mere eller mindre bevidst, bedømmer et firma på de ydre ting – herunder skilte, facader osv. Derfor er du nok interesseret i at potentielle kunder får et godt indtryk af virksomheden, allerede når de ruller ind på parkeringspladsen. Et skilt som er sat til i alger, bilos og snavs giver på ingen måde et godt førstehåndsindtryk. Endnu værre er det, at et beskidt skilt nærmest kan falde i med omgivelserne så du risikerer at folk overser dit skilt.

Folk ser skiltene som det første

Kunder, gæster og andre besøgende ser jeres skilte som noget af det første. For at give dem det bedst mulige indtryk, så er rene skilte en rigtig god start. Er skiltene rene så er de også nemmere at læse, så folk ikke er i tvivl om hvem der holder til huse her. Budskabet bliver også nemmere at læse på et rent skilt.

Få klaret skiltevask af professionelle

Flere firmaer som tager sig af vinduespolering, har også skiltevask som en del af deres ydelser. Du kan naturligvis altid vælge et andet firma, end dem som polerer jeres vinduer. Dog er der sikkert en god rabat hvis du lægger endnu en ordre hos den samme virksomhed.

På samme måde som med vinduespolering, så kan skiltevask aftales med faste intervaller.

Alt efter placeringen af virksomheden, så er frekvensen for skiltevask forskelligt. I vinterhalvåret vil behovet for skiltevask være hyppigere for de fleste virksomheder. De fleste der tilbyder skiltevask til virksomheder, vil du ofte kunne indgå en aftale om tjek af skiltene når de alligevel polerer jeres vinduer. Virksomheder der tilbyder skiltevask gør ofte brug af demineraliseret vand og kan dette ikke klare opgaven, så bruges der ofte en skånsom og biologisk nedbrydelig sæbe.