London i børnehøjde

London i børnehøjde

Drømmer du om at tage dine børn med til en af Europas forrygende hovedsteder? Så rejs til London! Den engelske storby har masser af muligheder i børnehøjde – der er sjove for hele familien. Her får du fem gode tips.

 

Det skal dig og dine børn opleve i London

London bugner af muligheder, når det handler om musicals. Mange af dem er skræddersyet til familien. Her kan I opleve både Lion King og Aladdin, der egner sig godt til børn helt ned til seks år.

 

Prøv sightseeing i dobbeltdækkerbus. De velkendte røde busser er en af Londons varemærker og en fantastisk måde at se byen på. Bussen vil tage jer rundt omkring Londons største seværdigheder, og I kan selv bestemme, hvornår I hopper af og på.

 

Er I en familie af Harry Potter fans, bliver i nødt til at besøge Harry Potter Studios. Her får I en unik mulighed for at opleve kostumerne, byen, effekterne og stemningen. En fantastisk oplevelse for en sand Harry Potter fan.

 

Er dine børn klar på lidt action, skal I uden tvivl tage en tur i London Eye. Her kommer I 135 meter over jorden, og udsigten er fantastisk. Det er helt klart anbefalet at gøre dette på en klar og smuk dag. Turen varer cirka en halv time, og tempoet er stille og roligt – så ingen bliver køresyge.

 

Som så mange andre storbyer, byder London selvfølgelig også på et Madam Toussauds Musem, der altid er en sjov oplevelse for både store og små. Her kan I møde og tage billeder med mere end 250 voksfigurer af jeres yndlingskendisser.

 

Bliv klogere på London

En storbyferie i London har alt, hvad dig dine børn kan ønske jer. På nettet kan I blive meget klogere på hele byen, så I kan planlægge en tur til London, der er mindeværd for både børn og voksne.