Med børnene på ski

Med børnene på ski

Har du også et brændende ønske om, at dine børn skal lære at stå på ski? Så tag med til Norge, hvor skiferie i Hemsedal er den perfekte mulighed for at kombinere ski, ferie og afslapning. Hemsedal er kendt som en familievenlig skiferiedestination, hvor du har mulighed for mere end bare alpin skiløb. Du kan tage en tur på langrend eller gå et tur i de smukke omgivelser. Boligmulighederne er mange, hvad enten du er til hotel og spa eller hyttetur med familievennerne.

 

Børn på ski

Selvom man som forældre har et ønske om, at sine elskede børn skal lære at stå på ski, så er det ikke altid, at det er gengældt fra de små. Heldigvis har skiskoler faciliteter og veluddannede skiinstruktører, som laver alt fra leg til skiløb med de mindste. Så du kan trygt sende dine børn i skiskole – oftest vil de slet ikke hjem igen. Skiskolerne er desværre ikke helt billige, men hvis du brænder for, at dine børn skal blive gode skiløbere, så er det med garanti en fantastisk investering i jeres og børnenes fremtid. Det vil skabe mange glade minder fremadrettet.

 

Noget under fødderne

Norge er et smukt land og har mange aktiviteter at tilbyde. Alt fra skiløb, langrend og lange gåture i vintersæsonen til mountainbiking, trekking og fluefiskeri i sommerperioden. Mulighederne er uanede, så nyd det fri og den smukke natur. Du har desuden den unikke muligheden at booke en guide. Det kan enten være til offpiste skiing i sne eller trekking i det grønne. Hvis dine børn er dygtige nok, kan de jo hoppe med på en offpiste tur, som oftest vil være uden for comfortzonen, men ikke at glemme en fantastisk oplevelse.

 

På hyttetur i det fri

Lige ved Hemsedals skibakker ligger både hoteller, lejlighederne og hytter. Selvom man oftest betaler en ekstra sum penge for at på tæt ved pisterne, så er det en kæmpe fordel både for børn og voksne. Dermed skal man ikke bære ski og støvler frem og tilbage hver dag. Det aflaster hele familien, således ferien også kan nydes. Hvis din familie skal afsted med familievennerne, så er det oplagt at leje en norsk hytte. Herved kan I opleve den ægte vinterlige hyggestemning i bjergene. Tænd op for pejsen og nyd det smukke hvide landskab.

 

Nemt at komme til

Du kan både komme til Hemsedal med bil, fly, bus og tog. Så pak kufferten og vend snuden mod det naturskønne Norge.