Sådan fuldender du stilen på børneværelset

Sådan fuldender du stilen på børneværelset

Mange vil måske gå mindre op i indretningen og stilen af børnenes børneværelser, hvor andre synes det er rart at have en rød tråd i hele boligens dekoration. Selvom børnene roder på værelserne med deres farverige legetøj, er det stadig muligt at skabe en pæn stil og med en rød tråd, der går i spænd med resten af hjemmet.

Find inspiration og nye dekorative løsninger

Der er uendelige af muligheder at indrette børnenes legeunivers på, og når det kommer til farvevalg, praktiske materialeløsninger og kreative udfoldelser kan det være en jungle at finde rundt i. Søg derfor inspiration på nettet af forskellige børneværelser, hvor der er blevet leget med farverne, opbevaringsmuligheder og hvor børnene kan føle sig børn, men hvor de voksne stadig synes om stilen.

Indret med gardiner

Lyse gardiner, mørklægning, foldegardiner, en kombination eller hvad er bedst, pænest og praktisk? Gardiner skal både være praktiske, når børnene skal sove, men de må tilmed også gerne være pæne at se på og skabe harmoni og stil til den resterende indretning. Få mere inspiration her.

Praktiske- og smukke gulvløsninger

Der findes mange muligheder for praktisk gulvløsning til børneværelset. Særligt ahorn, som ovenikøbet er én af 2018’s boligtrend, er et slidstærkt materiale, som vil egne sig godt til børnenes gulv, hvor det bliver udsat for daglig leg og aktivitet.
Alternativt er der linoleumsgulve, der er holdbare og lette at gøre rent. Gulvet er tilmed støjdæmpende, hvilket egner sig godt, når børnene leger på gulvet.

Tendensprægede opbevaring

Én af de mange boligtendenser, vi kommer til at se i 2018, er det rodet-look, som gerne skulle afspejle den livsglade familie, der giver plads til at udfolde sig og leve i hjemmet. Hvor vi tidligere satte alt i kasser, skabe og systemer for at gemme det daglige rod væk, handler det nu om at lave et organiseret rod, så det ligner, at man er afslappet i hverdagen.
Hav derfor kurve og åbne reoler stående fremme på børnenes værelser, hvor legetøjet er let tilgængelig, men samtidig kan blive sat op, når det ikke bliver leget med. Hav også bøtter og æsker stående på skrivebordet, hvor børnenes tegnegrej og nips kan opbevares.