Sådan sikrer du dine børn bedst

Sådan sikrer du dine børn bedst

Barndommen er præget af forsøg, fantasi, eksperimenter, leg og lignende, og dette er godt, da det giver et godt børneliv, som udformer barnet og dets identitet. Herudover er det også begivenheder forbundet med disse elementer, man husker tilbage på med smil på læben, når man mindes sin barndom. De forskellige elementer kan dog også lede til nogle knubs på børnene, og det er ikke altid sikkert, at der blot er tale om nogle mindre skader. Derfor kan det være en fordel at være dækket af en børneulykkesforsikring, såfremt der på et tidspunkt skulle ske et uheld med børnene, som ikke kan håndteres med et plaster og nogle blide pust.

Forskellige typer af børneulykkesforsikringer

Der findes hos nogle udbydere nogle forskellige pakker, der indebærer forskellige dækninger, hvilket er gældende for pakkerne: basis, plus og udvidet. Basispakken indeholder invaliditetsdækning, tillægserstatning, psykologhjælp, genoptræning samt dødsfald. Vælger man pluspakken, får man oveni de nævnte også dækninger af dødshjælp, mens pluspakken indeholder det samme som basispakken og pluspakken, men udover det dækker den også sygdom, dagskompensation og kritisk sygdom. Se et overblik på denne side. Herudover kan man til forsikringen også vælge nogle tilvalg som eksempelvis strakserstatning og dækning af skader sket under farlig sport. Herfor er det altså vigtigt at overveje, hvilke dækninger man har behov for, således man får valgt netop den pakke, der er bedst passende til situationen.

Dækker forældrenes ulykkesforsikring ikke?

Mange tror, at børnene også er dækket af forældrenes ulykkesforsikring, men dette er ikke altid gældende, og derfor kan det være en fordel at få undersøgt ved forsikringsselskabet, om dette er gældende eller ej. Er det ikke gældende, kan det være en fordel at få en børneulykkesforsikring, således både børn og forældre er dækket. Når børnene ikke er dækket af ulykkesforsikringen, er det nødvendigt, at børnene selv får en ulykkesforsikring allerede fra fødslen, således barnet er dækket allerede fra start. Når man så har fundet frem til den rette forsikring til barnet, kan man med mere ro i maven lade barnet lege, eksperimentere, forsøge osv.