Sjove vinteroplevelser for hele familien

Sjove vinteroplevelser for hele familien

Vi er kommet ind i november, som er den første vintermåned.

Det er koldt ude, og man skal ikke længere holde haven eller slå græsset, så der er god tid til at finde på andre hyggelige oplevelser for hele familien.

Inviter til vinter- fredag – hygge kl.19 i haven. Lige der hvor det er blevet mørkt. Inviterer alle i varme vinterjakker, de store støvler, hue og vanter. Find alle dine lanterner frem og køb gerne et par stykker mere- det er jo snart jul! Du kan låne helt ned til 100 kr. med et minilån.

Tænd bål i dit bål fad, lav pizzadej med kanel klar, find pinde i skoven og gør dem klar ved at spidse dem til, og derefter beklæde dem med folie der hvor dejen skal snoes omkring.  Lav en stor gryde med varm kakao (der kan jo tilsættes et squis cognac, hvis det giver en bedre varme), eller et kold glas vin

Sæt hyggelig crooner musik i gang og lad festen begynde… bag snobrød, drik vin eller kakao, og hyg med alle dine gæster som står imellem alle dine lanterner, og holder varmen omkring bålet, mens mørket sænker sig, snakken går. Denne oplevelse bliver så hyggelig og mindeværdig, for hvem har da nogensinde været til havefest en fredag i vintermånederne i Danmark?

Endnu en skøn vinteroplevelse er da at komme afsted på en ferie, hvor det er varmt, med solen skinnende fra morgen til aften, fra en skyfri himmel… Her kan det virkelig anbefales at tage en tur til Kap Verde, her er en øgruppe som ligger ud fra Afrikas kyst. Her er utroligt smukt, med en flot rå natur. Herfra kan man også komme med på en offroad crosser, komme rundt med en guide og opleve alt fra sandørken til de smukkeste strande. Befolkningen, som jo er afrikanere, har en afslappende og meget venlig adfærd og man kommer virkelig til at føle sig meget velkommen. Man lander i den mindste lufthavn, der er set. Der er kun et reb der adskiller de der lige er landet, fra de der skal afsted. Meget sjovt og ikke mindst ukompliceret. Det er tillige varmt, – gennemsnits temperaturen året rundt er på ca. 30 grader, men da det blæser en del på øerne er det alligevel virkeligt behageligt hele tiden. De har ikke den store gourmet kolonariske kogekunst at tilbyde, men spændende afrikanske smags oplevelser.  Absolut værd at besøge, så bare afsted og nyd det!!

Hvad med den ultimative vinteroplevelse? Og her taler vi ikke en uge på ski i Østrig eller Norge… Nej vi taler 8 dage på tur i vildmarkerne 200 km. nord for Polarcirklen. En skræddersyet vinter safari i Lapland. Her skal du både bo i iglo, og på lækre hoteller med wellness og udendørs spa, hvor sneen står højt omkring det varme dampende spa bad. Her kan du så synke ned, når du komme hjem fra en dag på rensdyr slæde safari igennem det helt fantastiske hvide snedækket landskab, hvor du sidder på en slæde, pakket ind i dit varme skitøj, tæpper, rensdyr pelse, imens du bliver trukket af 4 store rensdyr, der bevæger sig frem i deres majestætiske tempo.

Men der er meget mere…For eksempel en hel dag, hvor du skal på skøn udflugt, imens du kører din egen hundeslæde, eller rally, i en toptunet rallybil, eller fra sted til sted på din egen snescooter. Her er tillige fantastiske ski muligheder og noget af Europas bedste sne forhold, hvilket giver dig mulighed for en halv eller hel dag på ski, hvis du har lyst til det. Du kan også få ture med snesko på når, du skal løbe ture på langrend.

Alt i alt kommer du til at opleve dage med det ene vinter panorama efter det andet. Store fjeldmasiver, flot tundra, små spinkle birketræer og store søer. På en sø-passage skal du opleve ca. 16 km kørsel på is. Det er en meget speciel oplevelse og et fantastisk syn. Men det er ikke kun om dagen du bliver underholdt. Om aftenen, vil der være alt fra wellness, hvor du kan få massage, eller du kan trække i habitten og gå på natklub, eller synge karaoke. Der vil også være tid til shopping, så der kan komme noget med hjem, så du altid vil huske denne fantastiske oplevelse.

 Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *