Skibsklokker til mange forskellige formål

Skibsklokker til mange forskellige formål

Vi er alle bekendte med de store, solide skibsklokker, som man ofte finder på gamle træskibe, kuttere og andre skibe af alle størrelser. Klokkerne har også fundet deres vej ind i forskellige andre sammenhænge, hvor et ring på den store klokke kan have mange forskellige betydninger. Det kan eksempelvis være i klasselokalet, hvor læreren bruger den til at for børnenes opmærksomhed, på værtshuse, hvor man ved et ring på klokken kan signalere at man vil give en omgang, eller i sportshaller, hvor man med et ring kan signalere, at man har lært noget nyt. 

Der er ingen grænser for hvad et ring på klokken kan betyde, men ligemeget hvad vil et rind blive efterfuldt af et bifald. Det handler blot om at finde ud af hvad klokken skal betyde. 

En skibsklokke til dit gymnastikhold? 

Hvis du eksempelvis er træner på et gymnastikhold, så har du sikkert ofte set en skibsklokke hænge i forskellige træningshaller. Klokken her bruges nemlig når gymnasterne har lært et nyt spring, og gerne vil signalere dette til resten af holdet. Et ring på klokken vil resultere i et bifald fra gymnasternes og tilskuernes side, som en anderkendelse af gymnastens hårde arbejde. 
Det er motiverende og sjovt for gymnasterne at arbejde sig hen mod at få lov til at ringe på klokken, og kan være den sidste smule motivation der skal til for at springet skal lykkedes. 

Man kan med andre ord med denne lille ting motivere sine gymnaster endnu mere, og få dem tila t presse selv selv ti procent mere, ved blot at have denne klokke hængene i hallen. Dette er naturligvis kun +en af de mange måder man kan bruge klokken. Man kan også bruge klokken som samlingssted, og få folk til at samle sig når de hører klokken ringe, så man slipper for at bruge en masse tid på at samle folk.

Hvad koster det at få en skibsklokke?

Selvom klokkerne af og til ser store og dyre ud, så er det faktisk ikke så dyrt som man skulle tro at få en skibsklokke op og hænge. Man kan faktisk få en klokke, med ophæng og det hele til 460 kroner. Det er altså en lille investering at gøre sig, for et redskab som har så mange forskellige funktioner, samtidig med at det er så simpelt.