Soft Gallery børnetøj – dansk modetøj til de mindste 

Soft Gallery børnetøj – dansk modetøj til de mindste 

Soft Gallery er et dansk, prisvindende designmærke, som skaber tøj til børn. Mærket hæver niveauet for børnetøj, og samtidig med at tøjet er fyldt af fortryllende og kreative print, så er det holdt i et sofistikeret udtryk, som de fleste voksne også vil holde af. Dette udtryk gør også, at tøjet er velegnet til både hverdag og fest. Det poetiske tøj bliver skabt af makkerparret, Tina Holt Møller og Barbara Hvidt, som begge selv har børn og derfor ved, hvad der rører sig inden for dette område. De kommer i kategori med andre store, danske kunstnere, for de er med til at promovere Danmark ude i den store verden, hvor dansk design er meget anerkendt og eftertragtet. Her bliver vi forbundet med at skabe god kvalitet og unikt design, og det er lige, hvad Soft Gallery formår at levere.

Kunsten at skille sig ud

For at give tøjet et ekstra touch så arbejder de hver sæson sammen med andre kunstnere – både danske og internationale. Der bliver valgt et tema ud fra, hvad der rører sig i samtiden. Ud fra det tema skaber de en fantasifuld kollektion, hvor temaet bliver inkorporeret som print, broderier og tilbehør. En sæson arbejdede de f.eks. sammen med en hattemager, hvor der blev skabt fire små hatte, som passede til tøjet. Et andet tema, der har været arbejdet ud fra, har været ”The Tribe Print”, hvor simple stregtegninger på meget sofistikeret vis har prydet på tøjet som print. Tøjet er, udover at være eksklusivt og kreativt, også skabt til, at det skal være blødt og komfortabelt for børnene at have på.

Stort udvalg af børnetøj fra Soft Gallery

I Soft Gallerys kollektion findes næsten alt, hvad du skal bruge til at klæde dine børn på, blandt andet leggins, heldragter, undertøj, badetøj, bukser, trøjer, huer og kjoler. Ud over det så findes der i kollektionen også tallerkensæt, sengetøj, tasker, stofbleer og meget andet. Produkterne fra Soft Gallery kan både findes i almindelige forretninger og på internettet. Kunst er ikke kun forbeholdt voksne, og med tøj fra Soft Gallery kan børnene få lov til selv at være små, levende kunstværker.