Tag børnene med på tur i Odense

Tag børnene med på tur i Odense

Skal du og din familie på en lille tur sammen? Det er altid hyggeligt at opleve forskellige dele af Danmark sammen med børnene, og det er både lærerigt og sjovt. Odense by er for eksempel et rigtig godt sted at besøge, men hvad skal I se, når I er der?

Odense by

Odense by er en by fyldt med spændende historie og flotte seværdigheder, og der er mange forskellige ting, som kan være interessante både for børn og voksne. Odense er jo også H.C. Andersens by, og der er mange forskellige seværdigheder, som er forbundet til ham. Der er blandt andet en masse flotte statuer rundt omkring i byen, som er lavet af flere forskellige kunstnere. Statuerne er inspireret af H.C. Andersens eventyr, og du og din familie vil garanteret have en masse sjov ved at finde statuerne og regne ud, hvilket eventyr, statuen er baseret på. Du kan nemt finde et kort over statuerne online.

Lækre madoplevelser

Odense er også en by, der er fyldt med restauranter og caféer. Der er masser spændende madoplevelser, men du skal selvfølgelig også vælge et sted, hvor de laver noget, børnene kan lide. Men de fleste steder har en del muligheder og bruger madvarer af høj kvalitet, så du burde nemt kunne finde en restaurant i Odense, hvor I alle kan bestille noget, I kan lide. Hvis vejret er godt, kan I kigge efter et sted, hvor I kan sidde udendørs.

Gode minder med børnene

Odense er et rigtig godt sted at skabe nogle gode minder med din familie. Der er en masse at se og lækre ting at spise, så I vil bestemt kunne finde noget, der falder i jeres smag. Der er alt fra eventyr til domkirken til gode smagsoplevelser, så handler bare om at tage afsted.