Tip: Hold styr på lektierne med en Mayland kalender

Tip: Hold styr på lektierne med en Mayland kalender

Som studerende på HHX kan det være svært at holde tungen lige i munden, når det kommer til alle lektierne. Der er mange afleveringer, som skal kombineres med de daglige lektier og ens fritid. Spørgsmålet om, hvornår man skal få tid til at lave alle de mange ting, bliver mere og mere vigtigt at få svar på, som man kommer længere ind i semesteret. Men med en kalender i hånden helt fra studiestart kan det hele være lettere at overkomme og holde styr på.

Mayland – klassikeren inden for kalendere

Hvorfor er Mayland et godt valg? Det er det, fordi det er en klassiker, der har været på markedet i flere år, og et mærke der bliver forbundet med kvalitet. Det er et mærke, der giver mange løsninger, når det kommer til, hvilken type kalender du gerne vil have. Du kan finde forskellige varianter af kalendere til skoletasken, som tager udgangspunkt i at have en side til hver dag, men du kan også finde typer, hvor du kan overskue en hel uge ud fra kun to sider. Hvis du gerne vil have en stor kalender til det helt store overblik, som kan hænge på din væg, kan du også få dette. Bruger du din kalender på din telefon, kan det være en rigtig god ide at supplere med en på papir også – for eksempel en kalender på din væg, som kan skabe overblik, og som måske din familie kan kigge på, så de kan se, hvornår du er hjemme, og hvornår du skal have ro og frihed til at lave dine opgaver og afleveringer.

Tæl ned til vigtige datoer med en afrivningskalender

Det kan også være, du har styr på det hele – lektier osv. – og du bare tæller ned til, at du kan få dit diplom og bevis på, at du har færdiggjort din uddannelse, og du har bestået eksamen, så kan det være du skal have en afrivningskalender, der gør det federe at tælle ned til den dato.