Tips til at få ordnet det praktiske i sommerferie

Tips til at få ordnet det praktiske i sommerferie

De fleste børn har en rigtig lang sommerferie på omkring 2 måneder, alt afhæng om de går i børnehave eller i skole. Det er dog ikke alle forældre, der har så lang ferie. De fleste voksne har nemlig kun omkring 2-3 ugers ferie, det er derfor godt at få brugt de uger på noget kvalitetstid med børnene. Derfor får du her tips, til hvordan man kan få det praktiske på plads så man er klar til at nyde tiden med ens børn endnu mere. 

Læs med her hvordan I får shoppet på stranden og hvordan i får løst de øve knuder. 

Shopping med de små

Når det er blevet sommerferie, så har mange børn fri fra skolen i næsten 2 måneders, og de fleste forældre har kun 2-3 ugers ferie. Derfor skal man huske at være så meget sammen med sine børn i de 2-3 uger, man har. Dog er det vigtigt, at du her får ordnet de praktiske ting, der skal til når, man har børn, såsom at få vasket tøj og sengetøj, samt få gjort rent i huset. Det er dog også vigtigt, at få købt nyt tøj til børnene, i ferien har I god tid til, at se på tøj sammen, som både du og dit barn kan lide. I kan gå rundt og kigge på butikker, og se hvad der er af udvalg i butikkerne. I kan dog også kigge på nettet, og se hvad der er af muligheder indenfor babytøj, på den måde sparer i tid på tøjindkøb. I kan for eksempel se på Houseofkids.dk. I sparer tid ved at shoppe online. Den tid kan i bruge på at hygge derhjemme eller i kan tage til bonbonland eller noget andre spændende for dine børn og dig. I kan også tage en lille tur i sommerhus, hvis I kender nogen som har sommerhus, eller i kan leje et sommerhus ved vandet. Der kan børnene lege oppe i klitterne eller hvis vandet er godt, kan man bade. I kan også vælge at rejse sydpå.

Her er der mange destinationer, man kan tage til. En af mulighederne er at tage til Italien. I kan pakke bilen og tage turen ned igennem Europa, der kan i tage nogle stop, for eksempel ved den dansk/tyske grænse der kan i købe lidt slik og sodavand til turen. Dernæst kan I stoppe i en af de mange forlystelsesparker i Tyskland og prøve nogle af de sjove forlystelser for både børn og voksne. Derefter kan I køre ned til Italien, måske ned til en campingplads med andre børnefamilier nede ved Gardasøen. Her er der mange campingpladser, hvor børnene kan lege med de andre børn, og hvor der er mange aktiviteter for både børnene og de voksne. Her har børnene også mulighed for at lege ved poolen, mens der er en livredder der holder øje med dem. Derfor kan I som forældre også få slappet af og solet jer ved campingpladsen. 

Hvis I oplever hævede ben eller dårligt blodomløb, det kan være i forbindelse med jeres arbejde eller andet, så kan det være en idé at få en bindevævsmassage. 

Bindevævsmassage

Bindevævsmassage er en massage der er godt hvis man oplever åreknuder eller karsprænginger eller hvis man har hævede ben eller dårligt blodomløb. Det er nemlig i bindevævet hvor mange affaldsstoffer ophober sig, og det er derfor det er vigtigt med en bindevævsmassage, hvis man har disse slags problemer.  Da massagen giver øget blod- og lymfegennemstrømning, hvilket betyder at ens celler får mere næring og affaldsstofferne og spændingerne reduceres. 

Tak for at du læste med. Jeg håber artiklen har været med til at inspirerer dig til, hvad I kan bruge jeres sommerferie på og få løst jeres spændinger med en bindevævsmassage.