Vælg en barnevogn og klapvogn i høj kvalitet

Vælg en barnevogn og klapvogn i høj kvalitet

Som kommende forældre kan alt babyudstyr virke som en jungle, der er svær at overskue. Særligt når man skal vælge en barnevogn og klapvogn, er der mange forskellige muligheder at vælge imellem – alt efter både forældrenes og barnets behov. Desuden er der mange overvejelser man skal gøre sig, når det eksempelvis kommer til vognens standard, vognens hjul, og størrelsen på selve vognen.

En absolut bestseller, når det kommer til barnevogne og klapvogne, er en svensk Emmaljunga. Dette mærke er meget populært blandt danske forældre, da man får både en stærk, sikker og funktionel barnevogn. Desuden har Emmaljunga fokus på at kombinere bæredygtighed og kompromisløs kvalitet samt sikkerhed i deres barnevogne, hvorfor man aldrig går galt i byen, hvis man vælger denne. Læs mere om en Emmaljunga barnevogn her.

Før købet skal du gøre dig disse overvejelser

Inden du skal ud og vælge din nye Emmaljunga barnevogn eller klapvogn, kan følgende overvejelser være nyttige at have i baghovedet, og have besluttet inden:

  • Skal vognen have svinghjul eller almindelige hjul? Med svinghjul kan du nemt dreje på håndtaget, hvorved vognen reagerer. Dette er nyttigt hvis du eksempelvis har ondt i ryggen, da du herved ikke skal lægge kræfter i eller skal løfte for at dreje vognen.

  • Hvilken størrelse skal vognen have? Dette afhænger af hvor længe i ønsker at bruge den – skal barnet kunne ligge i den til det er tre år gammelt, eller er det mere vigtigt at have en vogn der ikke fylder særligt meget?

  • Skal vognen eventuelt let kunne pakkes sammen, så den intet fylder i bagagerummet i bilen?

  • Skal vognen også kunne have plads til fyldte indkøbsposer, pusletasker, og hvad man ellers finder behov for?

  • Skal vognen have en lift inkluderet? En lift giver både trygger rammer til et helt lille barn, samt er meget nem at løfte ud af barnevognen efter en gåtur.